Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

1. Înregistrați-vă
2. Transferați banii
3. Pariați ca să câștigați

Cum se depun banii în cont?

Modurile de depunere a banilor în contul dvs. de pariere sunt foarte multe. Nu trebuie să vă fie teamă de aceasta. Modul cel mai întrebuințat este depunerea prin transferul bancar clasic. După ce v-ați înregistrat, în secțiunea de utilizator a contului dvs. de pariere găsiți secțiunea „depunere“, unde este menționat numărul contului bancar în care trebuie să transferați banii, eventual simbolul specific sub care trebuie realizat transferul.

O altă posibilitate este să depuneți banii în cont prin intermediul cardului bancar. Informați-vă referitor la această posibilitate la banca dvs.. Nu toate cardurile permit realizarea acestei operațiuni, dar cardurile standard Visa și Mastercard ar trebui să fie fără probleme. Unele agenții percep și o mică taxă de transfer.

Un alt mod este depunerea cu ajutorul portofelului web. Vă recomandăm moneybookers.com. Vă înregistrați la această adresă, vă creați un cont și prin transferul bancar vă transferați banii aici. Este important ca, atât la mon ebookers.com cât și în timpul înregistrării la agenție, să menționați aceeași adresă de e-mail. Astfel evitați complicațiile. Dacă această adresă este menționată diferit, atunci trebuie să solicitați creditarea banilor prin e-mail, de la reprezentantul român al firmei. Banii din Moneybookers.com, îi puteți folosi și în afara depunerii în contul dvs. de pariere, de exemplu, pentru plățile din diferite magazine de pe Internet. 1. Înregistrați-vă | 2. Transferați banii | 3. Pariați ca să câștigați


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!