Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri 10bet.com

10bet pariuri bonus Dintre agențiile de pariuri cunoscute în România face parte și 10Bet.com. Paginile sale web sunt în limba română și asistența pentru clienți în limba engleză. Avantajul agenției 10bet.com sunt cursurile mari și o mulțime de ocazii, iar dezavantajul este limita minimă pentru încasarea prin transfer bancar.

10bet.com oferă clienților noi un bonus de 50 % din prima depunere, până la suma de 30 EUR. Dar condiția este ca prima dvs. depunere să o pariați de cel puțin de zece ori. Abia după aceea vi se va înscrie bonusul menționat. O altă posibilitate este bonusul de 10 %, până la suma de 150 EUR. Dar și pentru acesta este valabilă aceeași condiție ca și la bonusul precedent.

Paginile web ale acestei agenții de pariuri sunt în limba italiană și din păcate hotline-ul pentru clienți doar în limba engleză. Contul dvs. poate fi în câteva monede mondiale. Dar pentru noi cel mai curent este EUR.

Depunerea banilor în contul de pariuri o puteți face în mai multe moduri. Dacă optați pentru transferul bancar, atunci plătiți băncii o taxă mare, dar agenției de pariuri nimic. Minimul este de 25 lire sterline, eventual un echivalent într-o altă monedă. Dacă optați pentru cardul de plată, 10Bet.com își scade o taxă în valoare de 0 - 2 % din suma depusă. În cazul acesta depunerea minimă este stabilită la 10 lire. Încasarea o puteți face prin intermediul transferului bancar. Dezavantajul este suma minimă stabilită la 500 lire sterline și taxa agenției de pariuri. Pentru primul transfer pe lună aceasta este de 5 lire, iar pentru fiecare alt transfer 10 lire. Deci dacă nu posedați un portofel electronic, această agenție nu este prea rentabilă.

Agenția de pariuri oferă și pariuri live, deci puteți să pariați în decursul competiției care se desfășoară. Agenția 10Bet.com are sediul în Marea Britanie.

Avantajele agenției de pariuri 10bet.com

  • oferta este în limba română
  • depunerea se face în mai multe moduri
  • pariuri live (pariuri în decursul competiției)
  • cursuri mari
  • oferă bonus până la 150 EUR


Dezavantajele agenției de pariuri 10bet.com

  • limită mare pentru încasarea câștigului
  • pentru depunere limita minimă este mare
  • taxă pentru depunerea prin card

Bonusurile agenției de pariuri 10bet.com

10Bet.com oferă clienților noi un bonus de 50 % din prima depunere, până la suma de 30 EUR. Dar condiția este ca prima dvs. depunere să o pariați de cel puțin de zece ori. Abia după aceea vi se va înscrie bonusul menționat. O altă posibilitate este bonusul de 10 %, până la suma de 150 EUR. Dar și pentru acesta este valabilă aceeași condiție ca și la bonusul precedent.

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la 10Bet.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți suma de bani solicitată în contul dvs. de pariuri. Pariați de zece ori suma depusă și după aceea 10Bet.com vă înscrie imediat bonusul în contul dvs. de pariuri.

Doresc să pariez la 10bet.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!