Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri bet365.com

Bet365.com este o agenție de pariuri britanică care are deja mai mult de 2 milioane de clienți și funcționează în 140 de țări. Tocmai acest lucru este o garanție de încredere.

În prezent, la această agenție vă puteți deschide cont în multe feluri de monede inclusiv în euro. Pariul minim pe o șansă este de numai 0,20 euro.

Oferta de meciuri și competiții la această agenție de pariuri este foarte bogată. În afară de sporturile tradiționale cum ar fi fotbal, baschet, hochei sau tenis, puteți să pariați pe polo de apă, curse de cai, rugbi și ale sporturi. Specialitatea agenției Bet365.com este de asemenea posibilitatea pariurilor live, a căror amploare nu are precedent în Internetul românesc. La fel de bogată este și oferta de video live, pe care o puteți urmării aici. Față de alte agenții, puteți paria la Bet365.com și fără să aveți cunoștințe de limbi străine, deoarece atât site-urile cât și asistența pentru clienți sunt în limba română. În continuare puteți alege limba germană, engleză, poloneză sau altele.

Puteți depune banii în contul dvs. prin transfer bancar, cardul de credit sau prin cele câteva feluri de portofele web. Depunerile se fac gratuit (plătiți numai băncii o taxă de transfer). Dacă aveți card Visa sau MasterCard, depunerea este de minim 15 euro. Dacă folosiți Maestro sau Visa Electron, depunerea este de minim 15 euro. În cazul transferului bancar depunerea stabilită este de minim 150 euro, în timp ce la Moneybookers este de numai 1,5 euro. Încasarea banilor se face în același mod ca și depunerea. Pentru încasarea prin transfer bancar, aveți o încasare gratuit pe lună, la retragerile cu card sau portofelul web, aveți o mulțime nelimitată de încasări pe lună. Dacă încasați cu card suma minimă este de 15 euro, respectiv de 7 euro. Iar pentru transferul bancar este de minim 100 euro.

Avantajele agenției de pariuri bet365.com

  • Oferte de bonusuri
  • Site-uri și asistență pentru clienți în limba română
  • Depuneri prin card, transfer sau portofelul web
  • Ofertă vastă de cursuri
  • Posibilități diverse de pariuri live
  • Posibilități de vizionare a unui număr mare de video live
  • Posibilitatea unor depuneri mici în cazul plății cu card sau prin Moneybookers

Dezavantajele agenției de pariuri bet365.com

  • Numai o încasare prin transfer gratuită pe lună
  • Limită mare pentru retragerile prin transfer

Bonusurile agenției de pariuri bet365.com

Agenția de pariuri vă adăugă automat la prima depunere un bonus de 100 %, până la suma de 100 euro (eventual echivalentul acesteia într-o altă monedă). Bineînțeles că înainte de încasare bonusul și depunerea trebuiesc rotite cu un curs de 1,5.

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la bet365.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri și în timp de 24 de ore, agenția vă va credita un bonus de 100 % din prima depunere, până la suma de 100 euro.

Doresc să pariez la bet365.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!