Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Betclic.com

Siguranță și încredere – tocmai acesta va oferă giganta agenție de pariuri Betclic.com care are sediul în Malta. Deocamdată Betclic.com nu funcționează în limba română. Betclic este mai populară în Franța și aceasta cu toate că, agenția de pariuri numită și "Raiul pariurilor" are sediul în Londra.

La Betclic.com găsiți zilnic mii de șanse. Vă puteți alege din toate sporturile cunoscute și mai puțin cunoscute. Oferta celorlalte feluri de competiții individuale este la fel de bogată. Puteți găsi pe listă și liga română de fotbal superioară. Este avantajos să pariați la betclic.com., deoarece vă sunt la dispoziție și pariurile live – nu în zadar Betclic este desemnată ca fiind cea mai bună agenție pentru pariurile live. Oferă zilnic o mulțime foarte mare de astfel de pariuri pentru multe competiții și aveți și posibilitatea să urmăriți în direct video stream și să pariați live pe acestea.

Site-ul betclic.com funcționează într-o mulțime de limbi, la fel și asistența pentru clienți, însă în prezent limba română lipsește.

Înregistrarea este foarte simpl㠖 dați click în partea dreaptă superioară pe tasta „REGISTER“ și completați câteva date de bază. Alegeți-vă de asemenea și moneda – cel mai bine ar fi să alegeți euro.

În următoarea fază puteți depune banii în contul dvs. bancar. Dacă efectuați depunerea prin intermediul cardului de plată, suma va fi de minim 20 euro. Taxa de depunere este de 2 %. Dar dacă veți depune mai mult de 100 euro, nu plătiți taxă. O altă posibilitate este efectuarea depunerii prin moneybookers sau neteller. Această posibilitate este fără taxă cu o depunere minimă de 20 euro. Ultima posibilitate este depunerea în contul bancar - betclick.com nu are deocamdată cont în banca român㠖 deci țineți cont de taxa de transfer.

Câștigul îl puteți încasa cu cardul de plată Visa, prin transfer bancar sau moneybookers și neteller. Încasarea minimă este de 10 euro și nu veți plăti nici un fel de taxă.

Avantajele agenției de pariuri Betclic.com

  • Încasare minimă mică
  • Agenția nu percepe nici un fel de taxe pentru depunere și încasare
  • Ofertă bogată
  • Înregistrare simplă si rapidă
  • Oferta unui bonus de 20 EUR în cazul în care pierdeți
  • Pariuri live

Dezavantajele agenției de pariuri Betclic.com

  • Lipsește oferta și asistența pentru clienți în limba română
  • Taxă de 2 % pentru efectuarea unei depunerii de până la 100 de euro

Bonusurile agenției de pariuri Betclic.com

În cazul în care nu sunteți siguri dacă doriți alegeți betclic.com, avem pentru dvs. un argument care vă va convinge cu siguranță. După deschiderea contului faceți o depunere de 20 EUR. Pariați. Dacă ați câștigat, banii sunt ai dvs.. Dacă pierdeți, atunci betclick.com vă înapoiază pariul până la valoarea de 20 EUR sau 20 EUR. Și aceasta fără nici un fel de restricții. Astfel puteți să încercați gratuit prin intermediul freebet, dacă vă place sau nu la betclick.com.

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul sub forma unui pariu gratuit?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Betclic.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri.

Doresc să pariez la Betclic.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!