Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Betsafe.com

Agenția de pariuri Betsafe.com face parte din topul agențiilor de pariuri de pe plan mondial. La aceasta sunt înregistrați sute de mii de clienți din mai mult de câteva sute de țări. Dacă doriți și dvs. să încercați ceva nou și dacă faceți parte dintre utilizatorii mai avansați, Betsafe.com este opțiunea cea mai bună pentru dvs.

Ca și multe alte agenții, Betsafe.com are sediul pe insula Malta. Și-a început activitatea în anul 2006, în perioada marelui boom al pariurilor prin Internet. De atunci, agenția Betsafe.com a reușit să se instaureze pe piața agențiilor de pariuri, să intre sub conștiința clienților din toată lumea și să devină un sinonim pentru fiabilitate, siguranță și confort pentru utilizatori.

Paginile de Internet, la fel ca și asistența pentru clienți, nu sunt la dispoziție în limba română. Cei interesați trebuie să se mulțumească cu limba engleză. Asistența pentru clienți funcționează 24 de ore zilnic, șapte zile pe săptămână. Dacă veți întâmpina orice fel de problemă, agenția de pariuri o va rezolva imediat împreună cu dvs.

Crearea contului de pariuri este foarte simplă. Pe antetul paginii web dați click pe link-ul „Open account“, completați câteva date personale de bază, alegeți-vă un nume și o parolă de utilizator și setați-vă întrebarea de siguranță (de exemplu: Your favourite team – Echipa dvs. sportivă preferată). În continuare alegeți moneda, vă recomandăm euro, dar puteți alege și dolarul american, lira sterlină, coroana suedeză, norvegienă sau daneză, zlotul polonez sau alte monede.

Mai departe puteți depune banii în contul dvs. de joc. Aveți câteva variante de depunere. Cel mai simplu mod este depunerea cu cardul de plată VISA sau MasterCard. În cazul acesta plătiți o taxă de manipulare de 2,5 % din depunere, depunerea minimă este 15 euro, maximă 10.000 euro. Aceleași limite sunt valabile și pentru depunerile prin Moneybookers sau Neteller și transferul bancar. Dar la aceste moduri de depunere nu plătiți nici o taxă. Însă nu recomandăm depunerea prin transfer bancar, deoarece agenția de pariuri nu are cont în banca română și de aceea dvs. veți plăti băncii niște taxe considerabile pentru transferul de bani într-o monedă străină.

Încasarea câștigului dvs. o puteți face prin transfer bancar obișnuit sau prin portofelele web Moneybookers și Neteller. În acest caz nu plătiți taxe agenției de pariuri, încasarea minimă este stabilită la 30 euro, maximă la 5.000 euro. La transferul bancar este de 10 și 15.000 euro. Dar din nou nu vă recomandăm încasarea prin transfer, din cauza taxelor mari ale băncilor pentru transferurile internaționale. Vă recomandăm să faceți depunerile și încasările prin intermediul portofelelor web.

Betsafe.com oferă cursuri mari, în ofertă găsiți hochei, fotbal, tenis, baschet, handbal, sporturi de iarnă, fotbal american, box, formula 1, motocros, squash, volei, lakros, crichet, snooker și alte ocazii de pariuri. Din ofertă fac parte și pariurile pentru cele mai mari competiții românești.

Avantajele agenției de pariuri Betsafe.com

 • încasări fără taxe
 • cursuri mari
 • siguranța unei agenții mari de pariuri de format mondial
 • site clar cu grafică reușită
 • înregistrare și comandă simplă
 • siguranță
 • pariuri live
 • ofertă de bonus

Dezavantajele agenție de pariuri Betsafe.com

 • paginile web nu sunt în limba română
 • taxe pentru depuneri
 • pentru încasarea din cont nu se pot folosi cardurile de plată

Bonusurile agenției de pariuri Betsafe.com

Agenția de pariuri Betsafe.com vă oferă un bonus de până la 25 euro. Ca să obțineți acest bonus trebuie să pariați un pariu ako compus din trei șanse, cu un curs total de minim 2,0 sau mai mare (o șansă trebuie să aibă un curs de minim 1,10). După aceea, agenția de pariu vă înscrie înapoi în cont 50 % din suma pariată, până la o valoare maximă de 25 euro. Deci dacă doriți tot bonusul, trebuie să pariați în total 50 de euro. Atenție, dacă în contul dvs. depuneți bani prin Moneybookers, atunci nu veți primi bonusul.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Betsafe.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. Pariați 50 de euro pe o combinație ako cu un curs de 2,0 și bonusul de 25 de euro este al dvs.

Doresc să pariez la Betsafe.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!