Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri DOXXbet.com

DOXXbet este o agenție de pariuri slovacă. La scurt timp după înființare a devenit un loc preferat al pronosticarilor nu numai din Slovacia și Cehia, dar treptat l-au descoperit și pronosticarii din Europa învecinată. Are paginile web în mai multe limbi europene, inclusiv în limba română. Are licență de la Ministerul de Finanțe din Slovacia.

La DOXXbet.com obțineți un bonus pentru primul dvs. pariu AKO. Pariați primul pariu AKO și în 48 de ore agenția vă înscrie în cont 20 % din valoarea acestui pariu, până la suma de 35 EUR fără să țină cont dacă pariul dvs. AKO a avut sau nu succes.

Site-ul acestei agenții de pariuri este și în limba sârbă, la fel și asistența pentru clienți. La întrebările dvs. adresate prin e-mail vă răspund operatorii în 24 de ore. Zilnic de la ora 8:00 la ora 22:00 vă este la dispoziție linia telefonică pentru clienți.

În contul de pariuri puteți depune bani în câteva modalități. Puteți opta pentru transferul bancar, plata cu cardul VISA, VISA ELECTRON și MASTERCARD sau Moneybookers. Depunerea minimă este de numai 10 EUR, ceea ce este un mare avantaj. Limitele minime pentru încasări nu sunt stabilite, dar trebuie luat în calcul faptul că, în cazul în care nu folosiți întreaga depunere pentru pariat, DOXXbet.com își scade o taxă de manipulare de 4,5 % din sumele încasate. DOXXbet.com are sediul în Slovacia la Zilina.

Avantajele agenției de pariuri DOXXbet.com

  • oferta și asistența pentru clienți este în limba română
  • depunerea se face în mai multe modalități
  • cursuri mari
  • oferă bonus până la 50 EUR
  • limită mică pentru depunere
  • nu are limită pentru încasarea câștigurilor

Dezavantajele agenției de pariuri DOXXbet.com

  • ofertă redusă a competițiilor ligii române

Bonusurile agenției de pariuri DOXXbet.com

La DOXXbet.com obțineți un bonus în valoare de 100% a depunerii, până la suma de 50 EUR!

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul?

Dați click pe link-ul Doresc să pariez la DOXXbet.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. După aceea la bonus@doxxbet.com trimiteți un e-mail informativ referitor la depunerea banilor. Apoi vi se va înscrie bonusul în valoare de 100% a depunerii dvs., până la suma de 50 euro.

Doresc să pariez la Doxxbet.com și să obțin bonusul!