Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Gamebookers.com

Agenția de pariuri Gamebookers.com este opțiunea potrivită pentru jucătorii mai avansați care caută ceva în plus față de agențiile de pariuri obișnuite de pe Internet. Gamebookers.com face parte dintre agențiile de pariuri mondiale de top, pune accent pe o comandă simplă, siguranță și fiabilitate. Utilizează cele mai noi tehnologii și inovații din sistemul său, ceea ce înseamnă că garantează un confort și o experiență ieșite din comun.

Gamebookers.com are sediul în Gibraltar. Paginile de web ale agenției de pariuri funcționează și în limba română. În afară de limba română, site-ul funcționează și în limba engleză, italiană, germană, spaniolă, franceză, poloneză, rusă și în alte câteva limbi. În aceleași limbi funcționează și asistența pentru clienți.

Deschiderea contului de pariuri este foarte simplă. Pe bara de sus a paginii web Gamebookers.com, dați click pe link-ul „Create new account“, apoi completați datele personale de bază și vă alegeți un nume și o parolă de utilizator. Parola trebuie să conțină minim o literă majusculă, una minusculă și un număr.

În timpul înregistrării vă alegeți de asemenea și moneda în care va fi evidențiat contul dvs. În afară de leul românesc puteți opta și pentru dolarul american sau canadian, euro, lira sterlină, zlotul polonez sau forintul unguresc. În continuare vă alegeți o întrebare de siguranță (de exemplu: Favourite movie? – Filmul preferat?) și prin bifarea câmpului confirmați că aveți mai mult de 18 ani.

Mai departe puteți depune banii în contul dvs. de joc de la agenția de pariuri Gamebookers.com. Aveți din nou câteva posibilități – cea mai simplă este depunerea cu ajutorul cardului de debit sau de credit VISA, VISA Electron sau MasterCard. În continuare puteți depune cu ajutorul portofelelor web Neteller sau Moneybookers, eventual prin transfer bancar. Depunerea minimă este stabilită întotdeauna la 7 euro, nu se plătește nici o taxă de manipulare. Avantajul este că, Gamebookers.com are cont la banca română, deci nici pentru transferul bancar nu plătiți taxe inutil de mari.

Mai rău este cu încasarea. Puteți să încasați prin transfer bancar obișnuit. În acest caz taxa este de 2 euro, iar încasarea minimă este de 69,85 euro. Bineînțeles că puteți să încasați și prin mandat poștal – pentru o taxă de 1 euro se pot încasa minim 3,49 euro.

Oferta ocaziilor de pariuri de la Gamebookers.com este destul de bogată. În ofertă găsiți fotbal, hochei, baschet, handbal, tenis, fotbal american, baseball, box, crichet, golf, curse de cai, volei, snooker, sporturi de iarnă, etc. Nu lipsesc nici cursurile pentru cele mai mari competiții românești.

Avantajele agenție de pariuri Gamebookers.com

  • depunere fără taxe
  • paginile web și asistența pentru clienți sunt în limba română
  • ofertă vastă de cursuri
  • siguranța unei agenții mari de pariuri de format mondial
  • site clar cu grafică reușită
  • înregistrare și comandă simplă
  • siguranță
  • pariuri live

Dezavantajele agenție de pariuri Gamebookers.com

  • taxe pentru încasările din cont
  • pentru încasarea din cont nu se pot folosi cardurile de plată

Bonusurile agenției de pariuri Gamebookers.com

Agenția de pariuri Gamebookers are un sistem de bonusuri sofisticat. De exemplu vă înapoiază 10 % procente din primul pariu, până la suma de 10 euro. Oferă de asemenea bonusuri speciale pentru aniversarea zilei dvs. de naștere. Dacă veți paria regulat la Gamebookers, veți primi bonusuri în funcție de banii pariați. Agenția de pariuri oferă în prezent și un bonus de bun venit, astfel încât pentru prima dvs. depunere vă adaugă aceiași sumă până la o valoare de 30 euro. Dar acest bonus nu este utilizabil în cazul depunerii prin portofelele web Moneybookers și Webmoney.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Gamebookers.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. După aceea puteți să pariați și să câștigați.

Doresc să pariez la Gamebookers.com și să obțin bonusul! !


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!