Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Globet

Welcome Bonus 100% up to 50€ Globet.com este una dintre agențiile de pariuri străine mai puțin cunoscută. Această agenție de pariuri a fost fondată în anul 1995, este înregistrată oficial în Gibraltar, dar are sediul și în Marea Britanie, în Londra. Are peste 80 de angajați și câteva zeci dintre aceștia se ocupă de contactul direct cu clienții.

Agenția de pariuri se laudă cu mai bine de o jumătate de milion de clienți din întreaga lume și acestui fapt îi corespunde și grija pentru clienți, asistența și rezolvarea rapidă a problemelor într-o atmosferă prietenoasă. Un avantaj mare al agenției de pariuri Globet.com sunt paginile de web. Sunt reușite grafic și pe acestea se orientează într-adevăr fiecare.

Desigur avantajul este acela că, Globet.com își oferă serviciile în limba română, dar puteți opta și pentru multe alte limbi începând cu limba engleză, franceză, germană, spaniolă sau poloneză și terminând cu limba greacă, rusă sau suedeză. Asistența pentru clienți este oferită tot în aceleași limbi.

Cum să vă creați un cont de pariuri? Nu e nimic mai simplu! Pe site-ul www3.globet.com dați click pe antetul paginii în dreapta pe banner-ul „Open an account“. Completați în formular câteva date personale, confirmați că aveți mai mult de 18 ani și alegeți-vă moneda contului de pariuri – vă recomandăm să alegeți leul românesc.

Imediat în faza următoare puteți să depuneți banii în contul dvs.. O posibilitate de bază este depunerea cu cardul de plată VISA, VISA Electron, Maestro sau MasterCard. Depunerea minimă este de 10 euro (eventual echivalentul într-o altă monedă). Depunerea cu card este fără taxă. A doua posibilitate de depunere este prin serviciul Western Union, dar în acest caz veți plăti taxe mari. Depunerea banilor în contul de joc o puteți face și prin transfer bancar, în acest caz depunerea minimă este de 30 de euro, dar banii îi trimiteți într-o bancă din Londra, deci pentru transferul bancar internațional veți plăti taxe mari băncii dvs.

Alte posibilități preferate sunt depunerile prin portofelul web Moneybookers sau Neteller. În cazul acesta depunerea minimă este de 10 euro și agenției de pariuri nu plătiți nici o taxă.

Pentru încasare puteți să folosiți aceleași posibilități. Dacă doriți să încasați cu cardul de plată Visa, desigur că și depunerea puteți să o faceți din acesta.

Oferta de pariuri este standard. Puteți să pariați pentru fotbal, hochei, tenis, volei, handbal, baschet, crichet, fotbal de sală, golf, rugbi, motocros și altele. Din ofertă nu lipsesc nici cele mai mari competiții românești ale celor mai populare sporturi. Globet.com oferă și o scală vastă de pariuri live, deci ocazii pentru care puteți să pariați și în timpul desfășurării meciului sau competiției.

Avantajele agenției de pariuri Globet.com

  • Grafică clară a paginilor web
  • Pagini web în limba română
  • Un service excelent pentru clienți
  • Multiple posibilități de depunere și încasare a banilor
  • Cursuri mari și ofertă vastă de pariuri
  • Ofertă de bonus
  • Pariuri live

Dezavantajele agenției de pariuri Globet.com

  • Agenția de pariuri nu are cont într-o bancă română, ceea ce scumpește transferul bancar

Bonusurile agenției de pariuri Globet.com

Agenția de pariuri vă oferă un bonus de 100 % pentru prima dvs. depunere, până la suma maximă de 100 euro (eventual echivalentul într-o altă monedă). Cum se obține bonusul? Depuneți în contul dvs. de joc minim 25 euro, această sumă depusă pariați-o de trei ori pe ocazii cu un curs de minim 2,00. După aceea agenția de pariuri vă înscrie un bonus de 100 % pentru prima depunere, până la suma maximă de 100 euro. Înainte de încasare, bonusul înscris trebuie să-l pariați din nou de trei ori la cursul 2.00 și eventual mai mare. Această ofertă nu este valabilă pentru clienții din Rusia, Ucraina, Belarus, Lituania, Letonia, Estonia și Polonia. Clienții din Portugalia, Marea Britanie și Bulgaria trebuie să parieze depunerea inițială de cinci ori ci nu de trei ori. Pentru clienții din România nu sunt valabile nici un fel de restricții.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Globet.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. Pariați prima dvs. depunere de trei ori la cursul 2,00 și agenția de pariuri Globet.com vă înscrie 100 % din prima sumă depusă, până la valoarea maximă de 100 euro.

Chci sázet u Globet.com a získat bonus!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!