Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Ladbrokes.com

Ladbrokes.com este o agenție de pariuri britanică implementată, care are o mulțime de clienți în întreaga lume. Funcționează în mai multe țări și în diferite limbii, nu lipsește nici versiunea română.

În prezent vă puteți deschide cont la această agenție de pariuri în mai multe monede, inclusiv în euro. Un avantaj al agenției Ladbrokes.com este înregistrarea destul de simplă și rapidă. După completarea tuturor datelor necesare, puteți să introduceți imediat banii în contul dvs. Aveți la dispoziție mai multe posibilități – cea mai curentă și rapidă este depunerea prin intermediul cardului dvs. de credit sau de debit. În continuare, puteți trimite banii în contul dvs. de joc prin intermediul transferului bancar, ceea ce durează câteva zile sau prin portofelul web Moneybookers sau Neteller.

Ladbrokes.com oferă o mulțime de pariuri pentru cele mai diferite sporturi. În ofertă are și competiții de fotbal românești, dar bineînțeles că oferta nu excelează numai prin selecționarea competițiilor românești. Interesantă este și oferta vastă a unor pariuri speciale, de exemplu, pentru diferite concursuri de televiziune, politică sau chiar pentru vreme.

Un dezavantaj este o grafică nu prea expresivă și atractivă și de asemenea funcționalitatea inferioară a paginilor de web, unde câteodată secțiile individuale sunt cam dezordonate. Dar acest lucru nu-i deranjează pe utilizatorii care au mai multă răbdare. Ladbrokes.com oferă și așa-zisele pariuri live – puteți să pariați și în decursul competițiilor sportive care deja se desfășoară.

Dacă veți depune sau veți încasa bani din contul dvs., nu veți plăti nici un fel de taxă. În cazul folosirii cardului de plată, depunerea minimă este de 5 lire (eventual echivalentul într-o altă monedă), pentru transferul bancar sau folosirea portofelului web este de 10 lire. Sumele minime pentru încasare sunt la fel ca și pentru depunere. Încasarea cu card sau prin transfer durează de la trei până la cinci zile, încasarea cu ajutorul portofelului web durează minim șase ore. Nu recomandăm folosirea transferului bancar, deoarece pentru depunere și încasare veți plăti taxe destul de mari băncii dvs.

Avantajele agenției de pariuri Ladbrokes.com

  • Ofertă vastă de cursuri
  • Depuneri cu card, prin transfer sau portofelul web
  • Depuneri și încasări minime mici
  • are pagini web în limba română

Dezavantajele agenției de pariuri Ladbrokes.com

  • puține pariuri pentru competițiile românești
  • Nu oferă nici un fel de bonus
  • Funcționalitate și grafică inferioară a paginilor web
  • Asistență inferioară pentru utilizatorii cu puțină experiență

Bonusurile agenției de pariuri Ladbrokes.com

Agenția de pariuri Ladbrokes.com nu oferă nici un fel de bonus.

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Ladbrokes.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. După aceea puteți să pariați imediat fără taxă de manipulare.

Doresc să pariez la Ladbrokes.com și să obțin bonusul


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!