Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Stryyke.com

Doriți să încercați ceva nou? Ceva nou și deosebit? Atunci, este aici pentru dvs. bursa de pariuri Stryyke.com. Aceasta vă oferă pariuri împotriva prietenilor dvs. pe site-urile în limba română. Demonstrați că tocmai dvs. înțelegeți acest lucru cel mai bine! Uimiți-vă prietenii și câștigați și o mulțime de bani! Deveniți un Stryyker! În afară de pariurile împotriva prietenilor dvs., la Stryyke.com puteți să pariați la fel ca și la agențiile de pariuri clasice de pe Internet.

Stryyke.com este mai nouă și de aceea este o bursă de pariuri mai puțin cunoscută. A fost înființată în anul 2006 și sediul principal îl are în Malta. Site-ul și service-ul pentru clienți funcționează în limba română. Service-ul pentru clienți este oferit și în limba engleză, germană, poloneză, rusă, turcă și greacă.

Printre altele la această agenție de pariuri, pariați împotriva prietenilor și a celorlalți utilizatori. De aceea Stryyke.com percepe din fiecare câștig un comision de 10 %. Trebuie să se țină cont de acest lucru. Pe aceeași bază funcționează de exemplu și bursa betfair.com.

Dar nu vă lăsați duși în eroare. La Stryyke.com puteți să pariați la fel ca și la o agenție de pariuri obișnuită, fără să plătiți provizii din câștigurile dvs.. Astfel, Stryyke.com vă oferă o distracție dublă. Înregistrarea este simplă. Ajunge să dați click pe butonul „Înregistrare“ din partea de sus a site-ului și să completați câteva date. Moneda standard este euro, altă opțiune nu este. După înregistrare veți primi un e-mail care va conține un link pe care trebuie doar să dați click. Abia după aceea contul dvs. va fi complet activat.

Mai departe vi se va oferi posibilitatea depunerii mijloacelor financiare în contul dvs. de joc. Aveți imediat câteva posibilități de efectuare a depunerii, suma minimă fiind întotdeauna de 10 euro și cea maximă de 10.000 euro, iar în cazul cardurilor de credit este de 1.000 euro. Depunerea o puteți face prin intermediul portofelelor web moneybookers și neteller, în continuare prin intermediul cardurilor de plată Visa, Dinner și Mastercard, sau prin transfer bancar clasic. Dar aici fiți atenți – în cazul acesta, banii se vor trimite în străinătate, concret în Malta. De aceea veți plăti niște taxe bancare destul de mari.

Pentru încasarea unui eventual câștig aveți posibilități asemănătoare. Dar, puteți să încasați minim 30 euro, suma maximă fiind nelimitată. Pentru încasare puteți să folosiți transferul bancar – dar și aici veți plăti taxe băncii pentru plata bancară internațională sosită. Dacă ați depus banii prin intermediul moneybookers sau neteller, puteți să încasați în același mod. Deci, vă recomandăm această variantă. Avantajul este că, agenției de pariuri nu plătiți nici un fel de taxe pentru depuneri și încasări.

Oferta acestei agenții de pariuri este mai modestă. Puteți să pariați pentru fotbal, hochei, baschet, fotbal american, handbal sau rugbi.

Avantajele agenției de pariuri Stryyke.com

  • nici un fel de taxe agenției de pariuri pentru depunere și încasare
  • site în limba română
  • cursuri mari datorită sistemului de bursă
  • site clar și cu o grafică reușită
  • înregistrare rapidă și simplă
  • oferta unui bonus mare

Dezavantajele agenției de pariuri Stryyke.com

  • pentru încasarea câștigului suma minimă este mare
  • ofertă destul de limitată a ocaziilor de pariere
  • pentru încasările din cont nu se pot utiliza cardurile de plată
  • din pariurile câștigate este obligatorie plata comisioanelor

Bonusurile agenției de pariuri Stryyke.com

Agenția de pariuri Stryyke.com oferă un bonus mare foarte atractiv. Deci Stryyke.com vă oferă la prima depunere un bonus de 50 %, până la suma maximă de 123 euro! Depunerea minimă este de numai 10 euro. Deci dacă depuneți 10 euro, primiți alți 5. Dacă depuneți 246 euro, primiți 123 de euro în plus. Condiția de plată a bonusului este aceea că, această sumă + depunerea de bază o veți roti de cel puțin cinci ori, cu un curs minim de 1,5 (pentru pariurile solo) sau 2 (pentru pariurile ako). Pentru obținerea bonusului trebuie să scrieți o cerere la e-mail helpdesk@stryyke.com.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Stryyke.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. Pentru bonus, scrieți la helpdesk@stryyke.com, banii vor fi înscriși în contul dvs. în 24 de ore. După aceea, puteți doar să câștigați!

Doresc să pariez la Stryyke.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!