Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Tipico.com

Agenția de pariuri Tipico.com este o opțiune corectă pentru persoanele cu experiență care caută firme mai puțin tradiționale, ofertante de pariuri. Tipico.com a fost fondată în anul 2004, deocamdată nu face parte dintre lideri de pe piață, cu toate acestea găsiți aici o mulțime de părți pozitive, datorită cărora se merită să vă deschideți un cont și să pariați la Tipico.com.

Tipico.com are sediul în Malta, la fel ca și multe alte agenții de pariuri prin Internet. Paginile web ale agenției de pariuri nu sunt deocamdată în limba română. Sunt traduse în patru limbi – în afară de italiană și în engleză, germană și franceză. Asistența pentru clienți funcționează tot în aceste patru limbi.

Crearea contului de pariuri este foarte simplă. În coloana din stânga a site-ului Tipico.com dați click pe link-ul „Register now“ și completați câteva date personale de bază, inclus adresa de e-mail. După trimiterea formularului și o scurtă așteptare de aproximativ zece minute, de la agenția de pariuri veți primi un e-mail cu link-ul pe care trebuie să dați click. Doar în acest mod veți finaliza și confirma înregistrarea dvs.

Moneda contului de pariuri este stabilită standard în euro, nu puteți să optați pentru o altă monedă.

Ca să puteți paria trebuie să depuneți banii în contul dvs. de joc (cu ajutorul butonului „Payment“ din antetul site-ului). Sunt câteva posibilități de depunere, noi vă recomandăm depunerea prin portofelul web Moneybookers. În acest caz depunerea minimă este de 10 euro, maximă de 1000 de euro. Tipico.com nu percepe nici un fel de taxă pentru depunere. O alternativă sunt depunerile cu cardurile de plată Visa și MasterCard, cu aceleași condiții – daci fără taxă în intervalul dintre 10 – 1000 euro. Puteți să folosiți și serviciul Paysafecard, în acest caz depunerea minimă este stabilită la numai un euro.

Mai dificil este cu încasările. Puteți încasa prin Moneybookers, ceea ce vă recomandăm. O încasare pe săptămână este gratuită, apoi fiecare altă încasare este taxată cu 5 euro. A doua posibilitate este încasarea prin transfer bancar. În acest caz, în fiecare săptămână calendaristică aveți la dispoziție trei încasări gratuite, dar a patra și fiecare altă încasare este taxată cu cinci euro. Însă transferul bancar nu vi-l recomandăm din două motive. Primul motiv este că transferul durează între 3 – 7 zile lucrătoare, iar cel de-al doilea sunt taxele considerabile percepute de banca dvs. pentru transferul bancar internațional.

Oferta de ocazii ale acestei agenții de pariuri este destul de bogată. În ofertă găsiți fotbal, hochei, baschet, handbal, tenis, box, volei, rugbi, fotbal de sală și late sporturi. Nu lipsesc nici cursurile pentru competiții românești, nu numai cele mai mari de fotbal și hochei. Agenția de pariuri Tipico.com oferă și o mulțime de pariuri live.

Pe paginile web ale agenției Tipico.com găsiți și o secție dedicată pentru live score, deci rezultatele actuale ale competițiilor aflate în desfășurare. Pariați și urmăriți evoluția favoritului dvs.. Cu Tipico.com veți trăi o adrenalină adevărată!

Avantajele agenției de pariuri Tipico.com

  • depuneri și încasări fără taxe
  • ofertă vastă de cursuri
  • înregistrare și comandă simplă
  • siguranță
  • pariuri live
  • rezultate live

Dezavantajele agenției de pariuri Tipico.com

  • paginile web nu sunt traduse în limba română
  • nu se poate alege moneda contului
  • pentru încasarea din cont nu se pot folosi cardurile de plată

Bonusurile agenției de pariuri Tipico.com

În prezent agenția de pariuri Tipico.com nu oferă nici un bonus pentru clienții noi și nici pentru cei deja existenți.

Cum să vă înregistrați și să câștigați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Tipico.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. După aceea puteți deja să începeți să pariați și să câștigați.

Doresc să pariez la Tipico.com!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!