Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri Tobet.com

Agenția de pariuri Tobet.com are sediul în Malta. Scopul acesteia este îndreptat către pariatorii din întreaga lume, bineînțeles că cel mai mult se concentrează asupra sporturilor din Europa și pariurilor preferate din acest continent, concret din România, Polonia și Ungaria. În ofertă sunt o mulțime de competiții locale. Tobet.com pune accent pe asistența pentru clienți. Deci clienții nu trebuie să fie îngrijorați că nu vor primi răspuns la întrebări. De asemenea agenție de pariuri Tobet.com se străduiește să plătească cât mai repede câștigurile, astfel încât să-și mențină încrederea clienților săi.

Tobet.com este orientată îndeosebi către pariatorii din România, Polonia și Ungaria. Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că la agenția de pariuri nu poate să parieze și altcineva. În afară de limba română, paginile web ale agenției Tobet.com sunt și în limba engleză, poloneză și maghiară. În aceleași limbi funcționează și asistența pentru clienți.

Înregistrarea este foarte simplă. Pe antetul site-ului Tobet.com dați click pe butonul „Create account“, completați câteva date personale și alegeți-vă moneda – leul românesc, dolarii americani, zloții polonezi sau forinții ungurești. Noi vă recomandăm leul românesc.

Imediat după aceea puteți să depuneți bani în contul dvs.. O posibilitate primară de depunere este cardul de plată Visa sau MasterCard. Apoi cea de-a doua posibilitate este transferul bancar. Dar în cazul acesta plătiți taxe mari băncii dvs. pentru ordinul de plată internațional. Depunerea minimă este de circa 20 euro. Ultima posibilitate pe care v-o recomandăm este depunerea prin intermediul moneybookers. Prin această modalitate puteți depune minim 10 euro (eventual echivalebtul într-o altă monedă) și nu veți plăti nici un fel de taxe de manipulare.

Plata câștigului o aveți gratuit o dată pe lună, din fiecare altă plată vor fi scăzute câte 2 %, până la suma de 30 USD. Dacă doriți să încasați câștigul, aveți numai două posibilități. Din nou recomandăm portofelul web moneybookers, unde limita pentru încasarea minimă este stabilită la 25 euro. Mai puțin avantajoasă este încasarea prin contul bancar. Aici minimul este de 60 de euro, în plus plătiți o taxă pentru transferul internațional.

În ofertă găsiți cursuri pentru fotbalul și hocheiul european – inclusiv pentru cele mai mari competiții românești. În continuare puteți paria pentru tenis, handbal, baschet, fotbal de sală, motocros, snooker, rugbi, baseball și altele.

Avantajele agenției de pariuri Tobet.com

  • site-ul și asistența pentru clienți în limba română
  • agenția de pariuri nu percepe nici un fel de taxe pentru depunere
  • o încasare gratuită pe lună
  • înregistrare rapidă și simplă
  • ofertă vastă de ocazii de pariuri
  • plata rapidă a câștigurilor

Dezavantajele agenției de pariuri Tobet.com

  • pentru încasările din cont nu se pot folosi cardurile de plată
  • nu oferă nici un bonus

Bonusurile agenției de pariuri Tobet.com

În prezent agenția de pariuri Tobet.com nu oferă nici un bonus.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la Tobet.com, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri și începeți să câștigați!

Doresc să pariez la Tobet.com!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!