Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri VCBet.com - Victor Chandler

Agenția de pariuri Victor Chandler are un renume mare și un ecou excelent în străinătate, paginile de web ale acesteia le găsiți la adresa VCBet.com. Cunoscuta agenție oferă serviciile sale și clienților români. Site-ul este tradus complet în limba română.

Fondatorul acestei agenții de pariuri a fost domnul Victor Chandler, cu mai bine de 60 de ani în urmă. Atunci a început totul, dar bineînțeles într-o formă mai restrânsă. În decursul timpului agenția de pariuri s-a extins. Inițial a luat ființă în Marea Britanie, dar ca să ofere pariuri fără taxe de manipulare și câștigătorii să nu plătească impozit, aceasta s-a mutat în Gibraltar. Agenția de pariuri Victor Candler face parte dintre cele mai tradiționale agenții din acest domeniu. Serviciile sale din cadrul pariurilor sportive le oferă sub marca VCbet.com.

În oferta acesteia găsiți o mulțime de cursuri pentru fotbal, curse de cai, golf, curse de ogari, rugbi, crichet, biliard, NHL, NBA, baseball, etc. Nu lipsește nici oferta pentru cele mai mari competiții românești, dar dacă pariați pe cele din străinătate veți găsi aici aproape tot ce doriți. Oferta este foarte calitativă și cursurile mari.

Un avantaj mare sunt paginile web cu o grafică foarte reușită, comandă simplă, rapiditate și claritate. Site-ul funcționează și în limba română.

Înregistrarea este foarte simplă. Ajunge să dați click pe antetul site-ului, pe „Open account“ și să completați câteva date. Contul îl puteți deschide în câteva monede, dar vă recomandăm să optați pentru euro, dolari americani sau lire sterline (acestea cel mai mult). Dar puteți opta și pentru yenul japonez, dolarii canadieni, coroanele daneze, norvegiene și suedeze, etc.

Imediat după ce v-ați înregistrat puteți să introduceți banii în contul dvs.. Din nou aveți câteva posibilități – cu cardul de credit cu o depunere de minim 5 lire (sau echivalentul într-o monedă străină), în continuare prin PayPal (minim 10 lire), prin Neteller sau Moneybookers (din nou 5 lire). Una dintre posibilități este și transferul bancar. Trebuie să transferați minim 10 lire, bineînțeles că pentru transferul în străinătate veți plăti o taxă băncii dvs.. Deci nu vă recomandăm prea mult acest mod.

Dacă câștigați, banii îi puteți încasa din nou pe cardul dvs. de plată (vă recomandăm). Încasarea minimă este de 5 lire. O altă posibilitate este portofelul web Neteller (5 lire) sau transferul bancar. Dar pentru acesta suma minimă stabilită a tranzacției este de 50 lire și în plus pentru transferul în străinătate veți plăti o taxă băncii dvs.

Avantajele agenției de pariuri VCBet.com - Victor Chandler

  • Paginile web sunt traduse în limba română
  • Încasarea minimă este mică
  • Încasarea și depunerea minimă este mică
  • Agenția de pariuri nu percepe nici un fel de taxe pentru depunere și încasare
  • Ofertă vastă de cursuri
  • Site calitativ și rapid

Dezavantajele agenției de pariuri VCBet.com - Victor Chandler

  • Taxe bancare mari pentru transferarea banilor prin transfer bancar

Bonusurile agenției de pariuri VCBet.com - Victor Chandler

Victor Chandler oferă un bonus de până la 100 lire sau euro, plus alte 25 lire/euro pentru cazinou. Dacă primul dvs. pariu va fi în valoare de 50 lire/euro, cursul minim 2, atunci primiți bonus alte 50 lire/euro. În continuare, pariați alte 10 lire pentru minim 5 evenimente cu cursul 2 și primiți un bonus de 25 lire/euro. Și dacă repetați acest lucru pentru a treia oară, deci pariați alte zece lire pe cinci evenimente cu cursul minim 2, încasați bonus alte 25 lire/euro + alte 25 lire/euro pentru cazinou. Toate acestea trebuie făcute în timp de 30 de zile de la deschiderea contului.

Cum să vă înregistrați și să obțineți bonusul?

Pentru obținerea bonusului dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la VCbet.com și în continuare procedați conform instrucțiunilor de pe site.

Doresc să pariez la VCbet.com și să obțin bonusul!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!