Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Agenția de pariuri WilliamHill.com

„Clienții se bazează pe noi. Le acordăm un service de înaltă calitate, știind că know-how-ul nostru și serviciile prietenoase le oferă o experiență de neegalat.“ Acesta este moto-ul celebrei agenții de pariuri britanice William Hill.

Societatea William Hill a fost fondată în anul 1934. În străinătate, mai ales în Marea Britanie, numele William Hill este un sinonim pentru pariere. William Hill este una dintre cele mai celebre agenții de pariuri, care în afară de parierea în filialele caselor de pariuri, oferă și o pariere telefonică sau on-line. Faptul că William Hill este într-adevăr o firmă implementată, este evident dacă privim la numărul mare de case de pariuri din Marea Britanie și Irlanda – 2300. William Hill prelucrează zilnic mai mult de un milion de pariuri.

Site-ul lui William Hill nu funcționează în limba română. În afară de limba engleză, funcționează și în limba spaniolă, franceză, germană, greacă și cehă. Imediat după intrarea pe site-ul: www.williamhill.com, vă întâmpină o grafică frumoasă și un mediu plăcut al aplicației.

După click pe butonul „Join Now“ vă puteți înregistra imediat pentru a paria. Ajunge să completați doar câteva date de bază și să vă alegeți moneda – în afară de euro puteți alege și lira sterlină, dolarul american, australian și canadian, coroanele suedeze sau daneze, francii elvețieni, etc. Noi vă recomandăm euro. Mai departe veți fi invitat să depuneți bani în contul dvs. Recomandăm să optați pentru cardul de debit sau de credit. Depunerea minimă este 10 lire sterline (sau echivalentul într-o altă monedă), maximul este de 99.000 lire. O altă posibilitate este folosirea portofelului web moneybookers, cu o depunere minimă de 10 lire și maximă de 10.000 lire, eventual transferul bancar. Însă aici, pentru transferul internațional veți plăti o taxă băncii dvs. Agenția de pariuri nu solicită nici un fel de taxe pentru depuneri.

Încasarea câștigului o puteți face în același mod – deci pe cardul dvs. de plată, prin transfer bancar sau în portofelul web moneybookers.

În afară de fotbalul și tenisul tradițional, în oferta William Hill se află și multe alte sporturi – fotbal american, ciclism, golf, crichet, baschetbal, box, baseball, handbal, hochei pe gheață, motocros și altele. Sunt la dispoziție și pariurile sociale cum ar fi politica și altele asemănătoare. În ofertă se află și competiții germane.

Avantajele agenției de pariuri WilliamHill.com

  • agenția de pariuri nu percepe nici un fel de taxe pentru depunere
  • ofertă vastă de pariuri
  • cursuri mari
  • site clar
  • navigație rapidă și simplă

Dezavantajele agenției de pariuri WilliamHill.com

  • banca percepe taxe mari pentru depunerile prin transfer în cont
  • paginile web nu sunt în limba română
  • lipsește oferta unor competiții din țările europene mai mici

Bonusurile agenției de pariuri WilliamHill.com

În prezent, agenția de pariuri William Hill nu oferă nici un bonus pentru pariurile sportive.

Cum să vă înregistrați?

Dați click mai jos pe link-ul Doresc să pariez la William Hill, înregistrați-vă, alegeți modul de plată și apoi depuneți banii în contul dvs. de pariuri. După aceea, deja puteți intra în vârtejul pariurilor la celebra societate britanică!

Doresc să pariez la WilliamHill.com!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!