Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Cum să alegeți agenția de pariuri

În funcție de ce anume alegeți agenția de pariuri?

Este o întrebare dificilă. În primul rând depinde de dvs. și de dorința pe care o aveți din poziția dvs. de client final. Dacă nu aveți prea multă experiență, vă recomandăm să vă alegeți o agenție de pariuri care are site-ul complet în limba română și unde se poate paria pe lei. Astfel de agenții sunt de exemplu, bwin.com, Bet-at-home.com sau Bet365.com.

Dacă, motivul pentru care doriți să pariați prin Internet sunt pariurile live, vă recomandăm bwin.com care este fără concurență în acest domeniu. Dacă aveți o experiență mai bogată, atunci nu trebuie să vă temeți nici de agențiile din străinătate, respectiv agențiile de pariuri care sunt la dispoziție în limbi streine.

Dacă doriți ceva mai mult, încercați de exemplu betfair.com. Nu este vorba despre o agenție clasică de pariuri ci despre o bursă. Utilizatorii individuali își înscriu reciproc cursurile și pariază între ei. Bwin.com este cunoscută prin faptul că, acolo se poate paria pe o mulțime mare de competiții inclusiv competițiile românești mai inferioare. Dar pe de altă parte, de obicei oferă cursuri de calitate mai inferioară.

Bet-at-home.com este o agenție vestită printr-o gamă largă de challengeri și cursuri mai bune. Cursurile mari sunt oferite de bursele de pariuri unde cursurile și le înscriu reciproc cei care pariază. Pentru români, bursele reprezintă ceva ce la prima vedere poate că nu înțeleg dar treptat acest fel de pariere devine din ce în ce mai popular, deoarece oferă cursuri mult mai mari. Cea mai însemnată bursă este betfair.com. De obicei, oamenii se folosesc de bursă pentru pariurile solo, așa-zisele pariuri AKO, oferite în special de către agențiile clasice de pariuri.

Agenția de pariuri o puteți alege în funcție de bonusurile pe care le obțineți după înregistrare. Revizuiți lista agențiilor individuale și găsiți cel mai avantajos bonus pentru dvs!


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!