Agenții de pariuri - www.sportive-pariuri.ro

Pariați? Pariați prin Internet, vă arătăm cum!

Avantaje:

Bonusuri actuale!

TOP pariuri

Vocabularul

Link-uri utile

Vocabularul noțiunilor de pariuri: Bonus de înregistrare

Cea mai mare parte a agențiilor de pariuri prin Internet se străduiește să atragă clienții prin bonusuri. Mai simplu spus: Vă înregistrați pe siteul agenției, depuneți primii bani și agenția de pariuri, într-un anumit timp, vă înscrie în cont o sumă stabilită în prealabil.

De obicei este o sumă la fel de mare ca cea pe care ați depus-o. Însă acest lucru nu este o regulă. Dumneavoastră puteți să folosiți bonusul facultativ. Îl puteți paria, câștiga și pierde. Dar atenție! Poate să apară o problemă atunci când doriți să vă încasați câștigul dvs. din cont. Majoritatea agențiilor de pariuri condiționează obținerea bonusului printr-o anumită regulă. De exemplu, trebuie să-l pariați de cel puțin cinci ori, etc.. Informați-vă întotdeauna în prealabil ce condiții oferă agenția dvs. de pariuri referitor la bonus!

Una dintre agențiile care nu stabilește nici un fel de condiții pentru încasarea bonusului, este betfair.com. Imediat după ce ați pariat 20 EUR, primiți automat alți 20 EUR și cu aceștia puteți să faceți ce doriți.

Lista actuală a bonusurilor agențiilor de pariuri


Service: Adaugă la favorite | Imprimă pagina | | Harta site-ului | BONUSURI ACTUALE!